açıl chp açıl


herşey, bir sabah gazetelere baktığımızda, baykal'ın çarşaflı kadınlara rozet takması ile başladı.. chp, politikalarını halka indirgemiyor eleştirilerine karşı, böyle bir yönteme gitmişti. 

kısacası baykal, üniversiteye sokmam, devlet dairelerinde işe sokmam, ama partiye sokarım sizi diyordu başı kapalı kadınlara. kendisi ve etrafındaki birkaç kişi dışında kimse samimi bulmadı tabi bu durumu. kısacası beklediği başarıyı yakalayamadı. zaten olamazdı. chp'nin tabanı karşı çıktı öncelikle. 

bugün okuduk ki, çarşaflı kadınlar rozetlerini iade etmiş.. belki de onlarda, bekledikleri ilgiyi göremediler. veya sıkıldılar, bilemem..

şimdi kuran kursu açılımı gelmiş baykal'dan. şahsi olarak, kuran'ın çocuklara arapça olarak öğretilmesine karşıyım. sabah akşam kuran okusa bu çocuklar, ne anlayacaklar merak ederim. çok gereksiz baykal'ın  yaptıkları. bu iki açılımla oy almaya çalıştığı çevre, yolsuzluk yapıp çalacaksa, müslüman çalsın diye düşünen bir kitle.. vermez chp'ye oy. yoksulluk için, işsizlik için açılımlar yaparsa, akp'ye rakip olur. çarşafla, kuran kursuyla değil..

Hiç yorum yok:

 
Free Hit Counter