ekşi beşiktaş!!


burada kimseye, demirören'i ne kadar sevmediğimi ispatlayacak değilim.. bilen biliyor zaten.. hatta bu konuyu abarttığımı, demirören yüzünden beşiktaşa küsülmemesi gerektiğini söyleyen varken bile, ben, sürekli protesto edilmesi gerektiğini, gidene kadar, yapılabilecek ne varsa yapılması gerektiğini savundum..

ama ekşi beşiktaşa baktığımda, ne yazık ki, gerçek beşiktaşlı değilmişim. neden peki?? kendi sitelerinde yaptıkları ve ne kadar kişiye ulaştığı bile belli olmayan bir organizasyona katılmadığım için..

öncelikle neden katılmadım?

bu protesto, çok baştan savma başladı, yani gerektiği kadar duyurulmadı. orada burada haberler çıktı diyeceksiniz ama, ne kadar haber çıkarsa çıksın, bu protesto genele yayılmadı..

yani ne oldu? 15. dakikada çıkacak kişilerin az olması demek, yönetimin artık taraftarın desteğini arkasına aldığı anlamına gelecekti. nitekim öyle oldu.. katılım çok az oldu.. ama 15. dakikadan sonra da, o stadda, yıldırım demirören yeter diye bağırıldı.

ekşi beşiktaş oluşumu, kaliteli yazarlardan oluşuyor, sık sık okumakta olduğum bir site ama, kimse haddini aşmamalı.. kimse, insanları, kendi yaptığı bir protestoya katılmadığı için etiketleme hakkına sahip değildir.

Hiç yorum yok:

 
Free Hit Counter